Showing posts with label Testimoni. Show all posts

VACUUM FACIAL RM39.90 JER, PROMO SAMPAI 10HB MAY 2019




VACUUM FACIAL SPA (13 in 1) HANYA DI DE BALI SPA SG BULOH & KAJANG

AMARAN
Promosi ini bermula 8hb ~ 10hb May 2019 sahaja




KELEBIHAN VACUUM FACIAL SPA :-

✅ Sesuai bagi yang mempunyai masalah blackhead / whitehead. 

✅ Facial ini menggunakan Vacuum beauty gadget utk menyedut kotoran serta blackhead / whitehead. 

✅ Menggabungkan 13 langkah dalam 1 facial, termasuk urutan wajah, penggunaan beberapa beauty gadget yg lain serta refreshment massage selepas tamat sesi facial.

✅ Vacuum Facial ini juga membantu kulit wajah anda agar kekal segar,  bersih dan awet muda. 

Macam biasa boleh grab harga promosi ni dengan cara BELI & BAYAR dahulu secara online dan nak set appointment bila2 masa kemudian selepas tamat promosi pun boleh...
✔ Bergantung pada kekosongan slot
❌ Tiada tarikh tamat

Jom grab offer ni... klik link wasap berikut mengikut cawangan yg dipilih :-

🏛DE BALI SPA SG.BULOH
Lot 1-3 Putra One Shoplot, 
Persiaran Bukit Rahman Putra 1,
40160 Sungai Buloh Selangor
(Bersebelahan dengan Petronas dan Mc Donald)
wasap.my/60122646882/VacuumFacialPromo

🏛DE BALI SPA KAJANG
No 6-1 Mutiara Avenue, 
Jalan Mutiara 1, Mutiara Heights, 
43000 Kajang Selangor
(Berhampiran CS hypermarket, atas Seven Eleven)
wasap.my/601135275257/VacuumFacialPromo

WAKTU OPERASI BULAN RAMADHAN 
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
SELASA ~ SABTU
9 Pagi - 6 Petang
AHAD       
9 Pagi - 5 petang
CUTI SETIAP HARI ISNIN

SIMILAR POSTS

APE YANG BEST NAK KAMI TAWARKAN SEPANJANG BULAN PUASA 2019 NI?


DENGAN HANYA RM99 SAHAJA LADIES DAPAT ENJOY SPA TREAT DENGAN NYAMAN & RELAKS PADA BULAN PUASA !!!



Pakej perawatan spa 2 dalam 1 ini termasuk :-

(1) FULL BODY SCRUB
45 Minutes

(Boleh pilih samada Rempah Scrub / Coffee Scrub)

&

(2) HAIR WASH & BLOW
30 Minutes
(Menggunakan mint shampoo & treatment conditioner)



KELEBIHAN BODY SCRUB

Hari ini nak share sikit pasal kebaikan body scrub atau lulur badan. Siapa suka buat scrub...? Best kan...? Body Scrub atau lulur badan ni dah sebahagian dari rutin penjagaan badan. Walau sibuk macam mana pun tetap kena sental sekejap.

  • Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
  • Menanggalkan sel-sel mati serta daki pada badan.
  • Memutihkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku & celah ketiak.
  • Mengurangkan tekanan & keletihan.
  • Mengekalkan tenaga.
  • Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
  • Memperbaiki tekstur kulit.
  • Mengurangkan dehidrasi
  • Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran dan sel mati yang mendap dalam liang pori-pori.
  • Mengembalikan warna kulit supaya sekata.
  • Menghilangkan warna kulit berbelang.
  • Mengembalikan seri kulit kusam akibat peningkatan umur dan pancaran matahari.
  • Menjadikan kulit sentiasa lembut dan lembap
  • Menjadikan kulit sentiasa tegang dan tidak berkedut








KELEBIHAN MENCUCI RAMBUT DI SALUN

Meski mencuci rambut boleh dilakukan di rumah, hair spa salun tetap memiliki daya tarik tersendiri yang takkan boleh didapati di tempat lain. Berikut adalah lima sebab kenapa ramai wanita lebih memilih mencuci rambut di salun spa :-

1. Me-Time
Me-time sudah menjadi keperluan untuk melepaskan penat dan menghilangkan stres. Dengan melakukan cucian rambut di spa salon, anda boleh menenangkan dan menyenangkan diri sendiri dikala badan memerlukan rehat yang lebih.

2. Perundingan sebelum mencuci rambutSetiap terapist diwajibkan untuk memberikan layanan perundingan sebelum memulai cucian rambut untuk memastikan setiap perkhidmatan yang diberikan sesuai dan efektif dengan keperluan jenis rambut pelanggan yang mungkin berkecenderungan memiliki masalah rambut dan kulit kepala yang kompleks.
3. Dilakukan oleh Spa Therapist yang terlatih 

Setiap Spa Therapist di Spa Salun sudah terlatih untuk memberikan perkhidmatan cucian rambut yang terbaik dengn menggunakan teknik gerakan, garu, dan urutan kepala yang khusus agar hasilnya akan lebih maksimum berbanding mencuci sendiri di rumah.

4. Produk & Peralatan di Spa Salon lengkap 

Produk Spa Salon biasanya memiliki kandungan yang lebih kompleks dan mampu secara efektif mengatasi banyak permasalahan rambut pelanggan secara lebih efektif. 

5. Mendapatkan perawatan terbaru

Bagi kamu yang ingin selalu jadi yang pertama untuk mengetahui tentang perawatan kecantikan terbaru, datang ke Spa Salon dapat menjadi salah satu caranya.










Untuk keterangan lanjut berkaitan pakej spa yang ditawarkan atau tempahan awal boleh hubungi no berikut mengikut cawangan yang dipillih :-


DE BALI SPA SUNGAI BULOH

Lot 1-3 Putra One Shoplot, 
Persiaran Bukit Rahman Putra 1, 
40160 Sungai Buloh, Selangor
(Bersebelahan Petronas dan McDonald's)
TEL : 0122646882 / 01135275257

⬇Click here for google maps⬇
https://goo.gl/maps/e1wXj4VGv692

DE BALI SPA KAJANG

No 6-1 Mutiara Avenue, Jalan Mutiara 1, 
Mutiara Heights, 
43000 Kajang, Selangor
(Sebaris TLS Group, Atas 7Eleven)
TEL : 01135275257 / 0122646882

⬇Click here for google maps⬇
https://goo.gl/maps/RSwmibVLMnz



SIMILAR POSTS

BARU !!! SOOTHING HYDRATION FACIAL SPA 14 IN 1 HANYA DI DE BALI SPA


SOOTHING HYDRATION FACIAL SPA
(14 in 1 Facial Spa Including Face, Neck & Head Relaxing Massage)

✅ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif dan kombinasi. 

✅ Membaiki kulit wajah akibat sinaran uv (sunburn) 

✅ Memberikan kelembapan yang berpanjangan kepada kulit wajah.

HARGA SOOTHING HYDRATION FACIAL SPA NI RM120 SAHAJA



DE BALI SPA
"SPA KHAS UNTUK WANITA SAHAJA"

🏘 DE BALI SPA 
Cawangan Sungai Buloh
wasap.my/60122646882/NakGrabPromoSoothingHydrationFacialSpa

🏘 DE BALI SPA 
Cawangan Kajang
wasap.my/601135275257/NakGrabPromoSoothingHydrationFacialSpa








SIMILAR POSTS

MAKLUM BALAS DARI PELANGGAN KAMI ADALAH 99.99% POSITIVE... ALHAMDULILLAH

Testimoni Pelanggan Setia De Bali Spa | Assalamualaikum dan salam sejahtera, alhamdulillah seronok melihat testimoni dari pelanggan-pelanggan setia De Bali Spa setiap kali melakukan rawatan spa yang berteraskan konsep spa muslimah di sini.

testimoni spa muslimah

Itulah priority atau keutamaan kami " kepuasan anda adalah jaminan kami ". De Bali Spa sentiasa mahukan kepuasan dari pelanggan tidak kira yang baru ataupun yang sudah lama setia dengan kami sejak 10 tahun penubuhan spa muslimah ini di Sg Buloh Selangor.

pakej spa murah di kl

Harga Berpatutan Dan Servis Berkualiti

Sudah pasti menjadi yang faktor kepuasan pelanggan De Bali Spa adalah harga rawatan spa berpatutan dan murah selain dari servis spa berkualiti dari spa therapist kami yang berpengalaman dan terlatih. Kami membawakan kemewahan rawatan tradisional bali secara privasi seperti di kediaman anda sendiri. 

Anda boleh berehat dan memulihkan otot letih, membersih dan menyuburkan kulit. Nikmati kesegaran semulajadi, di manjakan dengan penuh kebahagiaan tanpa perlu anda risau privasi anda.

Mengenai harga tidak perlu anda ragui kerana pakej-pakej rawatan spa terkini dari De Bali Spa sememangnya harga mampu dan ekonomi sesuai dengan situasi terkini, hanya dari serendah RM100 anda boleh mendapat kepuasan ala Bali Spa yang tak mungkin anda terfikir sebelum ini.

Testimoni Terbaik Dari Pelanggan De Bali Spa

Alhamdulillah terima kasih kepada pelanggan setia De Bali Spa kami. Sememangnya De Bali Spa adalah " Your Private Spa Treatment " dan " Kepuasan anda adalah jaminan kami " . Bagi anda yang masih tercari-cari spa muslimah terbaik di lembah kelang dan sekitar Kuala Lumpur, De Bali Spa adalah terbaik bagi anda.

Untuk dapatkan info terbaru mengenai pakej rawatan spa muslimah termurah di abad ini, anda boleh hubungi terus di talian  012-264 6882 atau datang terus di alamat yang tertera di SINI.

Sebelum itu apa kata anda lihat testimoni terbaik dari pelanggan setia De Bali Spa.

testimoni spa muslimah

testimoni spa muslimah

testimoni spa muslimah

testimoni spa muslimah

testimoni spa muslimah

SIMILAR POSTS

FEEDBACK DARI PELANGGAN YANG TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN

Maklum Balas Pelanggan De Bali Spa Tidak Mengecewakan, betul! tak menyesal datang ke De Bali SPa Sg Buloh, memang best!

"Harga murah, Spa Therapist friendly, terbaik, tip-top, tempat yang selesa dan bersih, muka rasa sangat segar, kulit badan halus je lepas lulur, tak menyesal datang sini dan akan datang lagi... recommended to all Muslimah... PUAS HATI ! "






for more customers feedbacks review, pls refer instagram with #debalispafeedback

Instagram : @debalispa_sgbuloh

Itu antara luahan hati pelanggan yang dah datang & cuba rawatan spa di De Bali Spa Sg.Buloh, anda bila lagi? Banyak Pakej murah-murah serendah RM100 SAHAJA... BETUL KE??? WhatsApp +60122646882 Sekarang, pilih pakej dan tempah hari & masa anda... 

🔴Economy Package RM100
🔴Pregnancy Package RM100
🔴Student Package RM80
🔴Bridal Package RM150
🔴Relaxing Package RM185
🔴Top to Toe Package RM200
🔴Cleopatra Package RM250
🔴5X Cold Mask Facial Package RM170
🔴5X Serum Facial Treatment Package RM270
🔴5X Aromatherapy Body Massage Package RM300


Booking Appointment & Inquiry ???

WhatsApp +60122646882 De Bali Spa
WhatsApp +60122646882 De Bali Spa
WhatsApp +60122646882 De Bali Spa

"Your Private Spa Treatments"

#muslimahspa
#spamuslimah

SIMILAR POSTS

AURA BUNGA REMAJAKAN WANITA


Aura Bunga Remajakan Wanita Dari Mingguan Wanita. Perkongsian khasiat aura bunga dari De Bali Spa bersama pembaca Mingguan Wanita dalam ruangan "Cantik Di Mata Cantik Di Hati"

DE BALI SPA SG.BULOH 

012 264 5882
012 264 6882
012 264 6882

(WhatsApp/SMS/Call)

Fb Page : www.facebook.com/DeBaliSpa

Instagram : @debalispa_sgbuloh
Twitter : De Bali Spa Sg.Buloh @HaslinaTan






SIMILAR POSTS