Showing posts with label Produk Kesihatan. Show all posts

BODY SCRUB KOPI ~ DISKAUN 50% ~ KINI RM40 SAHAJA !!!


DISKAUN 50% UNTUK LULUR KOPI TRADISIONAL
~ COFFEE BODY SCRUB ~
BODY SCRUB / lulur badan menggunakan BIJI KOPI ASL. Banyak kelebihan yg boleh kita grab dari biji kopi, melalui kaedah body scrub...
LIMITED TIME OFFER !!! ACT NOW !!!
SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!!
APE KELEBIHAN MELULUR?
=======================
🌷 - Mencerahkan kulit
🌷 - Menegangkan kulit
🌷 - Memutihkan kulit
🌷 - Kulit lebih muda dan halus
🌷 - Memudarkan parut & kulit kusam
🌷 - Membuang sel kulit mati
🌷 - Kulit tak mudah kering
TIPS MELULUR BADAN
===================
✅--Untuk kulit kering ~ lakukan lulur seminggu sekali.
Untuk kulit berminyak ~ lakukan lulur dua kali dalam seminggu.

Macam mana nak grab offer ni...???
1) LIKE post ni
2) KOMEN "saya nak"
3) Pm kami contact number anda

*T&C apply
*For limited time only





Coffee Body Scrub with 50% discount. This is LIMITED TIME OFFER only dan akan berakhir pada bila-bila masa sahaja. Harga Biasa untuk Lulur Kopi / Coffee Body Scrub RM80 / session. Price after 50% discount hanyalah RM40 / session.

Sekiranya sis beminat dan ingin meneruskan pembelian tawaran 50% DISCOUNT ini, Sis boleh terus bank in kan payment after discount 50% ke akaun bank kami mengikut cawangan yang dipilih seperti berikut :-

SUNGAI BULOH DE BALI SPA
MAYBANK : - whatsapp kami untuk no akaun - 

KAJANG DE BALI SPA
MAYBANK : - whatsapp kami untuk no akaun - 

Kemudian reply kepada kami maklumat berikut berserta bukti bayaran :-

Cawangan yang dipilih : 
Nama Penuh :
No Telefon :
Tarikh & Masa Pembayaran :
Jumlah Bayaran yang telah dibuat :
Tarikh dan masa temujanji : 

* Pembayaran maximum sehingga 5 sesi sahaja dibenarkan
* Sekiranya belum ada tarikh / masa temujanji, tidak mengapa just mention "akan diberitahu kemudian"

Terima kasih kerana berminat dengan tawaran ini.

DE BALI SPA
Your Private Spa Treatments
Just For Ladies

SIMILAR POSTS

FACIAL YG AWESOME, MELAMPAU BEST & PUAS HATI DENGAN TAWARAN HARGA DARI RM40 KE RM100 JE

FACIAL YG AWESOME, MELAMPAU BEST & PUAS HATI DENGAN TAWARAN HARGA DARI RM40 KE RM100 JE



Ada 9 jenis facial yang kami nak tawarkan kepada anda ni... TAPI Apa yang BEST SANGAT buat facial di DE BALI SPA ni.... :-



✅ Dah hampir 12 Tahun dalam industri spa & kecantikan

✅ Bukan sekadar buat facial sahaja tau
✅ Ada banyak steps yg dikenakan dalam setiap jenis facial
✅ Sentuhan dari gabungan manual tangan dan beauty gadget
✅ Guna produk selamat dari bahan terlarang
✅ Spa Therapist yang terlatih, berpengalaman & friendly
✅ Menggabungkan seni facial dan urutan relaxing 
✅ Harga yang ditawarkan sangatlah mampu dimiliki
✅ Termasuk urutan relaxing dari paras atas d4da ke kepala


WoOoW...!!! Ramai dah cuba dan menjadikan pengalaman berFacial dengan kami sebagai pengalaman terbaik yang pernah mereka rasakan.



Jom rasakan sendiri pengalaman berFacial dengan servis terbaik dari kami. Janji kami, anda akan berpuas hati, in sha allah.



Apa 9 JENIS FACIAL yang ada tu...?


1⃣ Diamond Dermabrasion Facial ➡ RM100
2⃣ 24K Gold Bar Facial ➡ RM90
3⃣ Vitamin-C Facial ➡ RM80
4⃣ Vacuum facial ➡ RM80
5⃣ Sinus Facial ➡ RM80
6⃣ Acne Facial ➡ RM80
7⃣ Korean Facial ➡ RM70
8⃣ Normal Facial ➡ RM50
9⃣ Basic Facial ➡ RM40

DIAMOND DERMABRASION FACIAL TREATMENT 
(RM100 / SESSION) -/+ 1 HOUR

1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Beauty Gadget - Pobling Brush
4. Fruity Scrub 
5. Beauty Gadget - Wax Stone
6. Massage - Relaxing & Therapy Touch
7. Beauty Gadget - Massager
8. Steam / Sauna
9. Beauty Gadget – Diamond Dermabrasion
10. Foam Cleansing 
11. Beauty Water 5.5pH (Spray)
12. Cold Masker 
13. Toner


24K GOLD BAR FACIAL TREATMENT 

(RM90 / SESSION) -/+ 1 HOUR

1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Beauty Gadget - Pobling Brush
4. Fruity Scrub 
5. Beauty Gadget - Wax Stone
6. Massage - Relaxing & Therapy Touch
7. Beauty Gadget - Massager
8. Steam / Sauna
9. Beauty Gadget – Vacuum Suction
10. Foam Cleansing 
11. Beauty Water 5.5pH (Spray)
12. Beauty Gadget – 24K Gold Bar Massager
13. Cold Masker 
14. Toner


FACIAL TREATMENT WITH VITAMIN-C SERUM

(RM80 / SESSION) -/+ 1 HOUR

1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Beauty Gadget - Pobling Brush
4. Fruity Scrub 
5. Beauty Gadget - Wax Stone
6. Massage - Relaxing & Therapy Touch
7. Beauty Gadget - Massager
8. Steam / Sauna
9. Beauty Gadget - Vacuum Suction
10. Foam Cleansing 
11. Antiseptic Water 3.5pH (Spray)
12. Beauty gadget - Vitamin-C Serum with ion massager
13. Cold Masker 
14. Toner


VACUUM FACIAL TREATMENT 

(RM80 / SESSION) -/+ 1 HOUR

1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Beauty Gadget - Pobling Brush
4. Fruity Scrub 
5. Beauty Gadget - Wax Stone
6. Massage - Relaxing & Therapy Touch
7. Beauty Gadget - Massager
8. Steam / Sauna
9. Beauty Gadget - Vacuum Suction
10. Foam Cleansing 
11. Antiseptic Water 3.5pH (Spray)
12. Cold Masker 
13. Toner


SINUS FACIAL TREATMENT

(RM80 / SESSION) -/+ 1 HOUR

1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Beauty Gadget - Pobling Brush
4. Fruity Scrub 
5. Beauty Gadget - Wax Stone
6. Massage - Relaxing & Therapy Touch
7. Beauty Gadget – Massager
8. Sinus Traditional Waxing Burning
9. Steam / Sauna
10. Beauty Gadget - Vacuum Suction
11. Foam Cleansing 
12. Antiseptic Water 3.5pH (Spray)
13. Cold Masker 
14. Toner


ACNE FACIAL TREATMENT 

(RM80 / SESSION) -/+ 1 HOUR

1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Beauty Gadget - Pobling Brush
4. Fruity Scrub 
5. Beauty Gadget - Wax Stone
6. Massage - Relaxing & Therapy Touch
7. Beauty Gadget – Massager
8. Steam / Sauna
9. Beauty Gadget - Vacuum Suction
10. Pimples contraction  
11. Foam Cleansing 
12. Antiseptic Water 3.5pH (Spray)
13. Cold Masker 
14. Toner


KOREAN FACIAL TREATMENT 

(RM70 / SESSION) -/+ 1 HOUR

Apa yang kami sediakan untuk anda 
ketika sessi rawatan :-


1. Deep Cleanser

Susu pembersih wajah
Urutan kecil semasa membersih
Melancarkan peredaran darah
Epidermis menyerap lembapan
Bersih, melembabkan dan berkilat


2. Foam Cleanser

Bertindak sebagai make up remover
Bantu membersikan pori pori
Menghalang kulit dari hiderasi


3. Peeling Gel

Membantu menanggalkan sel kulit mati tanpa sebarang iritasi.
Kulit kelihatan lebih cerah
Kulit lebih lembut dan lembab


4. Peel OFF Mask

Sebagai penjagaan pori pori
Membantu menanggalkan white/black head
Merawat permukaan kulit


NORMAL FACIAL TREATMENT 

(RM50 / SESSION) -/+ 1 HOUR

1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Fruity Scrub
4. Massage - Relaxing & Therapy Touch
5. Steam / Sauna
6. Beauty Gadget - Vacuum Suction
7. Foam Cleansing
8. Beauty Water 5.5pH (Spray)
9. Cold Masker
10. Toner


BASIC FACIAL TREATMENT 

(RM40 / SESSION) -/+ 1 HOUR
1. Milk cleansing
2. Foam cleansing 
3. Fruity Scrub
4. Massage - Relaxing & Therapy Touch
5. Foam Cleansing
6. Beauty Water 5.5pH (Spray)
7. Cold Masker
8. Toner

ada Diskaun 20% untuk ahli De Bali Spa


free birthday treatment untuk ahli De Bali Spa



Terus whatsapp atau pm kami untuk sertai kami sebagai ahli dan mengetahui lebih details lagi mengenai setiap facial yang kami tawarkan.



Kami berada di dua lokasi dengan perkhidmatan spa yang sama.

Boleh pilih samada di cawangan Sungai Buloh / Kajang :-


DE BALI SPA SUNGAI BULOH


Lot 1-3 Putra One Shoplot, Persiaran Bukit Rahman Putra 1, 47000 Sungai Buloh, Selangor (Bersebelahan Petronas dan McDonald)
Tel : 0122646882 / 0113527 5257


DE BALI SPA KAJANG


No 6-1 Mutiara Avenue, Jalan Mutiara 1, Mutiara Heights, 43000 Kajang, Selangor (Sebaris bangunan TLS Group, Atas 7Eleven & Mamak Al-Khael)
Tel : 0113527 5257 / 0122646882 


DE BALI SPA

"Your Private Spa Treatments"
Just For Ladies











SIMILAR POSTS

{{ Something Awesome in coming !!! }} Rawat wajah anda dengan menggunakan GOLDEN BEAUTY BAR gadget di DE BALI SPA SUNGAI BULOH

Ini lah yang dijanjikan something coming soon tu.... yeahh its on now and available untuk semua kesayangan di De Bali Spa Sungai Buloh...



Golden Beauty Bar

Adalah beauty gadget yang boleh digunakan setiap hari, untuk membantu menghilangkan kedutan, garisan halus atau pun penuaan diwajah. Gold Bar ini juga mampu membuatkan wajah anda berbentuk facelift. Kebiasaannya Gold Bar ini digunakan besama produk perawatan wajah seperti serum atau pelebab wajah secara teratur dan konsisten untuk mendapatkan hasil yang maksimum.

Gold Bar ini juga menghasilkan 6000 - 8000 kali getaran dalam seminit yang mana getaran ini sangat bagus untuk latihan otot wajah, menghilangkan kelebihan lemak dan edema wajah, mengangkat dan membentuk kontur wajah selain mampu memudarkan lebam dibawah mata yang hitam akibat kekurangan tidur atau letih.  



Gold Bar membantu wajah anda Tampil lebih anjal, muda dan berkeyakinan.

Penyerapannya yang tinggi dengan getaran yang sesuai dengan wajah, mampu membuatkan wajah anda  :-
  • Ramping / facelift
  • Anjal
  • Putih (dengan bantuan produk kecantikan lain)
  • Mengurangkan lingkaran hitam di mata
  • Mengurangkan 'eye bag'
  • Menggalakkan peredaran darah
  • Anti-kedut
  • Mengecilkan pori wajah yang terbuka
  • Melembapkan kulit

Tahukah anda...???
  • Beauty Gold Bar ini telah diuji pada semua jenis kulit wajah (Berminyak, kering, normal dan sensetif)
  • Sesuai digunakan pada setiap hari
  • Telah diuji oleh Dermatoligist 
  • Sesuai dan sangat bagus jika dikenakan di titik terapi eloktrostatik di wajah

Di mana titik eloktrostatik tu...???



Bagaimana untuk mengenakan Gold Bar di titik terapi eletrostatik ini...? 

Jangan risau, De Bai Spa sedia membantu anda untuk menjalani proses rawatan wajah menggunakan Gold Bar ini, sbagai alat bantuan khas untuk anda mendapatkan khasiat dan kebaikan dari penggunakan beauty gadget seperti yang dinyatakan di atas tadi.

Hubungi mana-mana sales representative kami untuk mendapatkan keterangan lanjut berkaintan rawatan khas menggunakan Beauty Bar ini.


DE BALI SPA SUNGAI BULOH
"Your Private Spa Treatments"

Serve with love

Haslina Tan
www.debalispa.com

SIMILAR POSTS

KAPSUL MANJAKANI 100% TULEN BY DE BALI SPA

Kapsul Manjakani Tulen 100% Yang Terbukti Berkesan | Manjakani elok diamalkan sebaik keluar dari dewan besalin untuk tambahan tenaga, pulihkan luka, pengecutan rahim dengan cepat serta mesra kepada ibu-ibu yang menyusu. Pastikan pengambilan air yang meccukupi atau lebih.

Sebagai agen perapat / Kegunaan bahagian sulit

Ambil serbuk manjakani dan campurkan dengan sedikit air lalu disapu ke pintu lubang faraj. Buat 3-4 kali seminggu pun sudah memadai. Tindakbalasnya akan segera dapat dirasai. Bertahanlah sedikit dengan rasa berdenyut-denyut di bahagian otot yang longgar sebab manjakani sedang bekerja untuk membantu anda.


Bagi mendapatkan hubungan suami isteri seperti diimpikan, faraj wanita mestilah sentiasa dalam keadaan bersih, tidak berbau, rahim cantik terletak,faraj tidak banjir dan paling penting,maintain ketat bab perawan. Caranya cukup mudah. Ada beberapa cara sebenarnya.

Sebagai pencuci bahagian sulit

Ambil satu sudu kecil serbuk manjakani ini dan campurkannya dengan segayung air(cebuk air). Kacau atau kocak-kocakkannya sehingga sebati dan gunakan semasa mencuci bahagian sulit anda. Air campuran yang lebih tadi bolehlah disimpan di dalam botol untuk kegunaan pada waktu-waktu yang lain.

Serbuk Manjakani tulen 100% di kapsulkan

Kajian menunjukkan manjakani kaya dengan Tannin, Asid Tanik, Antioksidan, Vitamin A & C, Kalsium, Besi, Serat, Protin dan Karbohidrat selain mempunyai unsur-unsur Astragen, Anti-Microbial dan Anti-Radang.

Kandungan Tanin yang tinggi dalam Manjakani digunakan secara meluas dalam perubatan tradisional terutamanya kepada wanita selepas melahirkan untuk mengetatkan, menganjalkan serta mengencangkan rahim dan otot vagina yg kendur dan longgar akibat proses bersalin.

Antara kegunaan Manjakani

1) Awet Muda
2) Mencegahan Barah Payu Dara
3) Merawat otot-otot di dalam faraj
4) Mengawal lendir dan lelehan faraj
5) Membersihkan lelehan haid dan nifas
6) Mengecutkan semula tisu-tisu
7) Menegangkan dan mencantikkan kulit
8) Menganjalkan payudara
9) Rawatan untuk kulit kering dan berminyak
10) Mencegahan diabetis
11) Mencegah bau busuk dan keputihan
12) Kesihatan mata
13) Merawat luka dalaman dan luaran selepas bersalin

Telan 2 biji kapsul manjakani pada pagi hari sebelum sarapan dan 2 biji kapsul manjakani sebelum makan malam bersama air suam secukupnya.



STOK TERLAMPAU LARIS BERIKUTAN TEMPAHAN DARI PELANGGAN DAN AGENT TANPA HENTI

HUBUNGI 
0122646882 DE BALI SPA 
0122646882 DE BALI SPA 
0122646882 DE BALI SPA

INI HANYALAH PERSEDIAAN TRADISIONAL TURUN TEMURUN TRADISI ORANG-ORANG KAMPUNG :-


Alhamdulillah.... customer repeat order kapsul manjakani, kerana #KEBERKESANAN produk #SERTAMERTA dan packaging yang #EXCLUSIVE serta harga yang sangat #MURAH & #BERPATUTAN....



012 2646882 ~ De Bali Spa
012 2646882 ~ De Bali Spa

ANTARA TESTIMONI















SIMILAR POSTS