Aktiviti,

APE YANG BEST NAK KAMI TAWARKAN SEPANJANG BULAN PUASA 2019 NI?

6:20:00 PM DeBaliSpa 0 Comments


DENGAN HANYA RM99 SAHAJA LADIES DAPAT ENJOY SPA TREAT DENGAN NYAMAN & RELAKS PADA BULAN PUASA !!!



Pakej perawatan spa 2 dalam 1 ini termasuk :-

(1) FULL BODY SCRUB
45 Minutes

(Boleh pilih samada Rempah Scrub / Coffee Scrub)

&

(2) HAIR WASH & BLOW
30 Minutes
(Menggunakan mint shampoo & treatment conditioner)



KELEBIHAN BODY SCRUB

Hari ini nak share sikit pasal kebaikan body scrub atau lulur badan. Siapa suka buat scrub...? Best kan...? Body Scrub atau lulur badan ni dah sebahagian dari rutin penjagaan badan. Walau sibuk macam mana pun tetap kena sental sekejap.

  • Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
  • Menanggalkan sel-sel mati serta daki pada badan.
  • Memutihkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku & celah ketiak.
  • Mengurangkan tekanan & keletihan.
  • Mengekalkan tenaga.
  • Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
  • Memperbaiki tekstur kulit.
  • Mengurangkan dehidrasi
  • Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran dan sel mati yang mendap dalam liang pori-pori.
  • Mengembalikan warna kulit supaya sekata.
  • Menghilangkan warna kulit berbelang.
  • Mengembalikan seri kulit kusam akibat peningkatan umur dan pancaran matahari.
  • Menjadikan kulit sentiasa lembut dan lembap
  • Menjadikan kulit sentiasa tegang dan tidak berkedut








KELEBIHAN MENCUCI RAMBUT DI SALUN

Meski mencuci rambut boleh dilakukan di rumah, hair spa salun tetap memiliki daya tarik tersendiri yang takkan boleh didapati di tempat lain. Berikut adalah lima sebab kenapa ramai wanita lebih memilih mencuci rambut di salun spa :-

1. Me-Time
Me-time sudah menjadi keperluan untuk melepaskan penat dan menghilangkan stres. Dengan melakukan cucian rambut di spa salon, anda boleh menenangkan dan menyenangkan diri sendiri dikala badan memerlukan rehat yang lebih.

2. Perundingan sebelum mencuci rambutSetiap terapist diwajibkan untuk memberikan layanan perundingan sebelum memulai cucian rambut untuk memastikan setiap perkhidmatan yang diberikan sesuai dan efektif dengan keperluan jenis rambut pelanggan yang mungkin berkecenderungan memiliki masalah rambut dan kulit kepala yang kompleks.
3. Dilakukan oleh Spa Therapist yang terlatih 

Setiap Spa Therapist di Spa Salun sudah terlatih untuk memberikan perkhidmatan cucian rambut yang terbaik dengn menggunakan teknik gerakan, garu, dan urutan kepala yang khusus agar hasilnya akan lebih maksimum berbanding mencuci sendiri di rumah.

4. Produk & Peralatan di Spa Salon lengkap 

Produk Spa Salon biasanya memiliki kandungan yang lebih kompleks dan mampu secara efektif mengatasi banyak permasalahan rambut pelanggan secara lebih efektif. 

5. Mendapatkan perawatan terbaru

Bagi kamu yang ingin selalu jadi yang pertama untuk mengetahui tentang perawatan kecantikan terbaru, datang ke Spa Salon dapat menjadi salah satu caranya.










Untuk keterangan lanjut berkaitan pakej spa yang ditawarkan atau tempahan awal boleh hubungi no berikut mengikut cawangan yang dipillih :-


DE BALI SPA SUNGAI BULOH

Lot 1-3 Putra One Shoplot, 
Persiaran Bukit Rahman Putra 1, 
40160 Sungai Buloh, Selangor
(Bersebelahan Petronas dan McDonald's)
TEL : 0122646882 / 01135275257

⬇Click here for google maps⬇
https://goo.gl/maps/e1wXj4VGv692

DE BALI SPA KAJANG

No 6-1 Mutiara Avenue, Jalan Mutiara 1, 
Mutiara Heights, 
43000 Kajang, Selangor
(Sebaris TLS Group, Atas 7Eleven)
TEL : 01135275257 / 0122646882

⬇Click here for google maps⬇
https://goo.gl/maps/RSwmibVLMnz



You Might Also Like

0 comments: