Produk Kesihatan

KAPSUL MANJAKANI 100% TULEN BY DE BALI SPA

2:39:00 PM Unknown 0 Comments

Kapsul Manjakani Tulen 100% Yang Terbukti Berkesan | Manjakani elok diamalkan sebaik keluar dari dewan besalin untuk tambahan tenaga, pulihkan luka, pengecutan rahim dengan cepat serta mesra kepada ibu-ibu yang menyusu. Pastikan pengambilan air yang meccukupi atau lebih.

Sebagai agen perapat / Kegunaan bahagian sulit

Ambil serbuk manjakani dan campurkan dengan sedikit air lalu disapu ke pintu lubang faraj. Buat 3-4 kali seminggu pun sudah memadai. Tindakbalasnya akan segera dapat dirasai. Bertahanlah sedikit dengan rasa berdenyut-denyut di bahagian otot yang longgar sebab manjakani sedang bekerja untuk membantu anda.


Bagi mendapatkan hubungan suami isteri seperti diimpikan, faraj wanita mestilah sentiasa dalam keadaan bersih, tidak berbau, rahim cantik terletak,faraj tidak banjir dan paling penting,maintain ketat bab perawan. Caranya cukup mudah. Ada beberapa cara sebenarnya.

Sebagai pencuci bahagian sulit

Ambil satu sudu kecil serbuk manjakani ini dan campurkannya dengan segayung air(cebuk air). Kacau atau kocak-kocakkannya sehingga sebati dan gunakan semasa mencuci bahagian sulit anda. Air campuran yang lebih tadi bolehlah disimpan di dalam botol untuk kegunaan pada waktu-waktu yang lain.

Serbuk Manjakani tulen 100% di kapsulkan

Kajian menunjukkan manjakani kaya dengan Tannin, Asid Tanik, Antioksidan, Vitamin A & C, Kalsium, Besi, Serat, Protin dan Karbohidrat selain mempunyai unsur-unsur Astragen, Anti-Microbial dan Anti-Radang.

Kandungan Tanin yang tinggi dalam Manjakani digunakan secara meluas dalam perubatan tradisional terutamanya kepada wanita selepas melahirkan untuk mengetatkan, menganjalkan serta mengencangkan rahim dan otot vagina yg kendur dan longgar akibat proses bersalin.

Antara kegunaan Manjakani

1) Awet Muda
2) Mencegahan Barah Payu Dara
3) Merawat otot-otot di dalam faraj
4) Mengawal lendir dan lelehan faraj
5) Membersihkan lelehan haid dan nifas
6) Mengecutkan semula tisu-tisu
7) Menegangkan dan mencantikkan kulit
8) Menganjalkan payudara
9) Rawatan untuk kulit kering dan berminyak
10) Mencegahan diabetis
11) Mencegah bau busuk dan keputihan
12) Kesihatan mata
13) Merawat luka dalaman dan luaran selepas bersalin

Telan 2 biji kapsul manjakani pada pagi hari sebelum sarapan dan 2 biji kapsul manjakani sebelum makan malam bersama air suam secukupnya.STOK TERLAMPAU LARIS BERIKUTAN TEMPAHAN DARI PELANGGAN DAN AGENT TANPA HENTI

HUBUNGI 
0122646882 DE BALI SPA 
0122646882 DE BALI SPA 
0122646882 DE BALI SPA

INI HANYALAH PERSEDIAAN TRADISIONAL TURUN TEMURUN TRADISI ORANG-ORANG KAMPUNG :-


Alhamdulillah.... customer repeat order kapsul manjakani, kerana #KEBERKESANAN produk #SERTAMERTA dan packaging yang #EXCLUSIVE serta harga yang sangat #MURAH & #BERPATUTAN....012 2646882 ~ De Bali Spa
012 2646882 ~ De Bali Spa

ANTARA TESTIMONIYou Might Also Like

0 comments: